Fotballsesongen i gang!

Fotball-lørdag på Plassen – Gjøvik-Lyn mot Toten i G 19 og «3 divisjon» herrer!

2020-01-25
Arve Hansen

Først ute var klubbenes juniorlag hvor «totningene» viste seg som det mest effektive laget og vant fortjent 4-1 etter at stillingen til pause var 1-1. Lyns mål i kampen var forøvrig et selvmål. Meget gledelig for oss, vi har nå en bred spillertropp i denne aldersgruppen etter noen «magre» år. Stammen i laget er fra fjorårets guttelag og da i tillegg vi har fått flere nyinnmeldinger kan klubben se lyst på sesongen 2020 og bygge videre. Allerede neste helg møtes de samme lagene hverandre igjen, da til første kamp i seriespill om plass i kretsens eliteserie og kvailfisering for NM.

Rett etter kampslutt for juniorene var det seniorene som møttes. Toten rykket som kjent opp til 3 divisjon i fjor og skal tilbake til Gjøvik for seriepremieren 2 påskedag. Lynguttene viste seg fortsatt som «storebror» og og vant 3-1. Riktignok var det Toten som tok ledelsen tidlig i første omgang, men Gjøvik-Lyn utlignet få  minutter senere og ytterligere en scoring sørget for lynledelse til pause. Gjøvik-Lyn økte sin ledelse i andre omgang sørget for hjemmeseier i en kamp hvor begge lagene «savnet» noen av sine faste i tillegg til at noen «nye» ble testet. En god og spennende gjennomføring for begge lag en flott januarlørdag hvor publikum også møtte opp i et akseptabelt antall.

Her kan du lese hva OA skriver om kampen.