Lyst til å spille fotball i 6.div?

Vi holder åpene treninger for vårt 6.divisjonslag. Se treningstidene her!

2017-01-01
frankandas

- Vi starter opp med treninger fra tirsdag 3.1, og her håper vi at alle som har lyst til å spille fotball for oss møter opp. Dette er et tilbud til alle som liker fotball, og synes det er nok å bruke 2-3 dager i uka på dette. Vi har det kjempegøy sammen, men tar gjerne imot flere glade gutter, forteller lagleder Bjørn Eric Slettum

Treningstider frem til April:
Tirsdager  17.30 - 18.45
Onsdager  18.45 - 20.00

Dersom du allerede er medlem i en fotballklubb så ber vi om at du tar med, eller sender godkjenning fra nåværende klubb til oss i forkant av treningen.

 

Les her om overgangsreglene:

Det kreves skriftlig godkjenning fra nåværende klubb for at en spiller skal tillates å delta i trening med annen klubb! 

Kravet om skriftlig godkjenning følger av Overgangsreglementet § 1-3 og gjelder generelt for alle aldersgrupper.  

Etter denne bestemmelsen kreves nåværende klubbs skriftlige tillatelse for at en spiller skal kunne delta i trening for en annen klubb, jf § 1-3 syvende ledd:  

Når overgang er registrert av NFF, kan spilleren delta i privatkamp og trening for ny klubb. For øvrig kan ikke spiller delta for annen klubb i privatkamp eller trening uten skriftlig tillatelse fra klubben han/hun har spilletillatelse for.”

For spiller der en overgangsforespørsel er påbegynt, men overgangen ennå ikke er registrert og fullført, kreves det dermed skriftlig tillatelse fra tidligere klubb for at spiller skal kunne delta i trening for ny klubb. Kun en melding fra ny klubb til spillerens nåværende klubb om deltagelse i trening/prøvespilling er ikke tilstrekkelig.

Kilde: https://www.fotball.no/kretser/indre-ostland/klubb-leder-og-trener/klubbstotte/#139414

Hvem skal stenge Stadion?