Det ble dessverre en lite oppløftende generalprøve for FK Gjøvik-Lyn. Les kampreferatet her.

2017-04-08
frankand

Tekst: Arve Hansen, Gjøvik 8.4.2017

Det ble dessverre en lite oppløftende generalprøve for FK Gjøvik-Lyn. Et klart bedre Moss, for øvrig på samme nivå som oss, hadde få problemer med et for dagen svakt lynlag. Lynguttene åpnet riktignok kampen best, viste gode tendenser med høyt og aggressivt press og ble muligens snytt for et straffespark da Lars Kveseth ble felt. Dessverre slipper vi i løpet av en 10 minutters periode Moss enkelt i føringen med 3 lette scoringer hvor de i realiteten også avgjør kampen.

Rett etter sidebytte legger Moss på til 4-0 igjen på en scoring vi bør avverge. Bortelaget kontrollerer nå kampen og gjør dagen enda tyngre for oss med ytterligere to scoringer de siste 10 miuttene. I andre omgang noterer vi en stor mulighet for lynguttene, men Gard Simenstad sitt skudd blir reddet på målstreken. Lynguttene tar nå fri frem til skjærstorsdag hvor forberedelsene til seriestart mot Korsvoll andre påskedag starter. Det finnes ordtak som virker oppmuntrende på dårlige generalprøver og vi får håpe det slår for oss.

FK Gjøvik-Lyn – Moss 0-0 (0-3)
Mål: 0-1 (18), 0-2 (25), 0-3 (29), 0-4 (47), 0-5 (81), 0-6 (89)

FK Gjøvik-Lyn: Patrick Furuseth Nilsen, Jonas Dahlby, Akim Saeed Sairinen, Tolulope Olusegun Kayode, Simen Schjerve Giæver, Lars Kveseth (Gard Simenstad i 53 min.), Øyvind Sørum (Jesper Sydbøge i 71 min), Lars Johan Kollshaugen, Martin  Grime, Mikkel Rasch, Dag Alexander Olsen.