Vellykket og flott 3-er turnering!

Barnefotball og fotballglede på sitt beste da FK Gjøvik-lyn arrangerte 3-er fotball for gutter og jenter i 6 - års klassen i samarbeid med fotballkretsen.

2017-09-17
Arve Hansen.

3 baner avgrenset med nett, små mål uten keeper og 3 utespillere på hvert lag ga oss masse gode fotballopplevelser på kunstgresset lørdag formiddag. Presis kl 1000 åpnet dagens speaker felles kampstart og vi var klar for sjette og siste spilledag i klassene gutter og jenter 6 år. Alle kampene spilles over 2x10 minutter med liten pause.

Våre gjester på «Plassen» denne formiddagen kom fra Vind. Raufoss, Lena. Kolbu/KK, Søndre Land, Kapp, Skreia, Lensbygda, Bøverbru/Ihle og Kastad i tillegg til lag fra vår egen klubb. Med åpne kiosk og strålende høstvær ble det en hyggelig fotballdag for flere generasjoner på Gjøvik stadion slik det også har vært på de andre stedene som gjennom sesongen har arrangert de fem tidligere spilledagene for «morgendagens» fotballspillere.

FK Gjøvik-Lyn takker dere alle som bidro og spesielt dere som tok initiativet til at denne omgangen ble spilt på Gjøvik Stadion. En stor takk også til våre spillere som sørget for god dommerjobb.