CC løpet - vårens vakreste arrangement!

CC løpet 2018 arrangeres lørdag 19 mai - meld deg på som enkeltutøver eller som lag fra klubben og "kjemp" om verdifulle kroner - hvor mange lag stiller vi fra Lyn?

2018-05-09
Arve Hansen

Det nærmer seg CC løpet som i år går av stabelen lørdag 19. mai. Løpet er i underkant av 3 km gjennom sentrum hvor du fra joggesko får en flott opplevelse av byen!

Her er det mulig å melde deg på alene, men også som lag med inntil 10 personer og være med i trekningen av kr 25.000,- til et godt formål.Det trekkes nemlig ut en tilfeldig vinner som fullfører løpet hvor det sier seg selv at om eksempelvis flere lag melder seg på med samme gode formål, så øker vinnersjansene ganske så betraktelig - benytt denne muligheten!

Herved utfordres alle lag i klubben til å legge en treningsøkt til lørdag 19 mai med deltakelse i CC løpet samtidig som dere "kjemper" om hovedpremien!

Det er mange som spør om sponsorkroner, og behøver penger til enten cuper, turneringer eller annet. Da er dette en gylden mulighet! Tidligere vinnere er eksempelvis Vind G16 som vant pengene til DanaCup, eller Gjøvik Svømmeklubb som vant pengene til klubben. Det var også en skoleklasse som vant pengene til leirskole et år.

Derfor - til alle våre lag og enkeltutøvere - grip denne muligheten og delta i byens "vakreste eventyr" gjennom byens gater og parker!

Hvor mange stiller vi fra FK Gjøvik-Lyn? Her er det store muligheter til "lett-tjente" kroner!

Link til påmelding: https://signup.eqtiming.no/?Event=cclopet

 

Hvem skal stenge Stadion?