Nyheter

Etter 4 seire på rad ble det stopp på Gressbanen kunstgress, hjemmelaget vant 2-1 i en kamp vi på ingen måte er fornøyd med – nå gjenstår fire helt avgjørende serierunder!

24.09.2017
- Arve Hansen.

En fantastisk første omgang, tre flotte scoringer og mye godt spill, en annerledes andre omgang hvor Valdres virkelig gjorde det spennende på Gjøvik stadion.

16.09.2017

Lå under med 2-0, men tre mål i løpet av 15 minutter mot slutten sikret oss vår tredje seier på rad og tre meget verdifulle poeng mot Lokomotiv Oslo.

09.09.2017

Fortjent 5-1 seier etter meget god andre omgang på flott naturgressbane i Snertingdal - flere unggutter viser seg frem!

05.09.2017
- Arve Hansen

Meget sterk 4-2 seier over godt Stabæk 2 – fire mål av Daniel og fantastisk laginnsats sikret verdifulle poeng i flomlyset på Plassen.