Scoring på overtid i kamp vi burde vunnet sørget for en skuffende og vanskelig start på høstsesongen og en meget utsatt tabellposisjon.

2017-08-05
Arve Hansen.

Et spillemessig overtak til tross, vi maktet dessverre ikke det viktigste i fotball, nemlig å sette våre muligheter mot et velorganisert Tynset som gjorde det vanskelig for oss.

FK Gjøvik-Lyn åpnet best og styrte banespillet de første 45 minuttene. Vi noterte et par / tre meget gode muligheter etter bla godt angrepsspill, men avslutningene ble dessverre ikke gode nok. Vi noterte en god sjanse til Tynset, men Patrick Furuseth Olsen reddet.

Andre omgang forløp som første med lynguttene som det førende laget. Et velorganisert Tynset ble til tider satt under press og ved et par anledninger var det kun meget godt keeperspill som hindret scoring. I en periode midtveis i omgangen noterte vi 5 cornere på rad som også ble resultatløse. Vi skal heller ikke glemme to overganger fra Tynset hvor meget godt spill av Lars Valvatne Kveseth hindret store målsjanser.

Da kampen er godt inne i overtiden og de fleste forbereder seg på en kamp uten scoringer tildeles Tynset frispark hvor et av kampens siste spark på ballen omsettes direkte i mål. Tynset tok med denne seieren et hopp oppover på tabellen, mens vi dessverre nå er under streken og må reise oss allerede neste serierunde mot Raufoss 2.