Poengdeling i lokaloppgjøret.

Fantastisk frisparkmål av Richie sikret oss et poeng i et jevnt og spennende oppgjør.

2017-08-14
Arve Hansen

Vi gjennomførte en god kamp, skapte våre muligheter, men maktet dessverre ikke å sikre oss alle poengene mot et spillemessig godt Raufosslag.

Raufoss åpnet klart best og styrte banespillet det første kvarteret, dog uten at hjemmelaget skapte de helt store sjansene. Lynguttene kom etter hvert mer inn i kampen og vi fikk se en jevnspilt første omgang uten de helt store sjansene til noen av lagene.

I andre omgang kom lynguttene best i gang og alt så lyst ut da vi etter få minutter fikk tildelt straffespark. Hjemmelagets keeper, som for øvrig også forårsaket straffesparket, gjorde opp for seg da han med en god inngripen fortsatt holdt «nullen». Noen få minutter senere var vi igjen nære ved da Magnus Tvedte sitt gode skudd traff tverrliggeren. Ca 20 minutter ut i omgangen ble hjemmelaget tildelt straffespark og veteranen Peter Senstad gjorde ingen feil og sendte hjemmelaget i føringen.

Lynguttene måtte nå satse mer offensivt, gikk over til tre bak og ytterligere en spiss i Daniel Oladimej Akindayini kom inn på banen i jakten på scoring. Vi skapte nå mer fremover og fikk vår fortjente utligning da Richie Kwabena Danquah på et frispark gjorde et fantastisk mål utagbart for hjemmelagets keeper.

Vi gjør i dag mye bra, jobber godt sammen som lag og selv om vi selvsagt aller helst skulle hatt alle poengene får vi med oss et og begynner i morgen å se frem mot kommende helgs kamp mot Eidsvoll Turn.