Seier mot naboen!

Lite finspill, men en solid og god laginnsats sikret oss fortjent alle poengene i en «krigekamp», alle mål på straffer.

2017-08-26
arvehansen7

Som i forrige hjemmekamp mot Eidsvold TF, vi åpnet svakt og lot Redalen styre kampen de første minuttene. Hjemmelaget var da klart best og hadde tidlig en meget stor sjanse, men headingen strøk like utenfor. Lynguttene hevet seg og kom etter hvert mer og mer inn i kampen og ble kanskje snytt for et straffespark da Thore Viste Ulstein ble felt etter ca 13 minutter. Herfra og inn til hvilen var det forholdsvis jevnt, kanskje med et spillemessig lite overtak til hjemmelaget.

FK Gjøvik-Lyn kom klart best i gang i andre omgang, var det beste laget og tok fortjent ledelsen på straffespark sikkert satt av Daniel Oladimej Akindayini. Samme spiller doblet ledelsen på nok et straffespark og ved et par anledninger rett etter hadde vi gode muligheter til ytterligere å øke ledelsen. Imidlertid var det hjemmelaget som igjen sørget for spenning da de reduserte, også på straffespark, få minutter før full tid. Hjemmelaget jaget nå utligning, men anført av en meget god Akim Saeed Sairinen red vi stormen av og sikret oss meget verdifulle poeng.

Det ble ingen spillemessig god kamp på en flott gressmatte, men «nabofighten» lå der, tett og spennende med til tider høy temperatur både hos spillere og ledere. Dagens seier sørget for øvrig for at vi klatret over nedrykksstreken og kan ta en velfortjent helg før vi starter forberedelser til neste seriekamp, hjemme mot topplaget Stabek 2 neste mandag.

Vi gratulerer forøvrig Mats Haugland hos Redalen som fikk blomster for 250 spilte kamper for klubbens a-lag.

Fakta:

Redalen – FK Gjøvik-Lyn 1-2 (0-0)

Mål: 0-1 (56 straffe) Daniel Oladimej Akindayini, 0-2 (75) Daniel Oladimej Akindayini, 1-2 (85 straffe) Helo Salih Baram.

FK Gjøvik-Lyn: Patrick Furuseth Nilsen, Simen Schjerve Giæver, Akim Saeed Sairinen, Richie Kwabena Danquah, Dag Aleksander Olsen, Jørgen Lilleby Tandsether (Ole Mikkel Offenberg Rasch fra 65 min, Martin Bolin Møtter fra 90 min), Øyvind Sørum, Gard Simenstad, Lars Johan Kollshaugen, Thore Viste Ulstein (Stian Akernes fra 63 min), Daniel Oladimej Akindayini (Jesper Sydbøge fra 90 min).