Tung dag på «jobben»!

Etter en god åpning med tidlig ledelse og god kontroll de første 20 minutter viste topplaget sin klasse, scoret 6 ganger hvorav 3 før pause – tre «cupfinaler» gjenstår!

2017-10-01
Arve Hansen.

FK Gjøvik-Lyn gikk respektløs til verks mot topplaget Lyn Toppfotball og alt så lyst da Gard Simenstad alene med keeper scoret sikkert. De første 20-25 minuttene ble Lyn Toppfotball nøytralisert av et hardtarbeidene og godt samlet hjemmelag og mange «drømte» om en reprise av hjemmekampen mot Stabæk 2. Dessverre endret kampbildet seg dramatisk utover i omgangen og 3 scoringer i løpet av 7 minutter snudde kampen fullstendig. I denne perioden hang vi ikke med og klasseforskjellen på de to «Lyn-lagene» var tydelig.

Lyn Toppfotball viste også klasse i andre omgang, scoret ytterligere tre ganger i løpet av de første 20 minuttene hvor vi så et hjemmelag uten defensiv struktur og som til tider ble fullstendig «avkledd». Lyn Toppfotball er på god veg mot et velfortjent opprykk, mens vi må heve oss betraktelig i andre enden av tabellen.

Med dagens tap og resultatene i de andre kampene går vi en nervepirrende sesongavslutning i møte. Med våre 28 poeng er vi fortsatt over nedrykksstreken hvor Lillehammer Fotball med sine 26 poeng, «troner» øverst av de fire som skal ned, mens Ready og Lokomotiv, begge med 27 poeng, også er faretruende nær oss. Nå er det kun opp til oss selv, vi har Flisa (hjemme fk lørdag), Lillehammer Fotball borte og Frigg hjemme i 3 rene cupfinaler – vi  må sannsynligvis vinne to av disse!

Fakta:

FK Gjøvik-Lyn – Lyn Toppfotball 1-6 (1-3)                                                                                                                        Mål: 1-0 (8) Gard Simenstad, 1-1(36-straffe), 1-2 (40), 1-3 (43), 1-4 (53), 1-5 (57), 1-6 (63).

FK Gjøvik-Lyn: Patrick Furuseth Nilsen (Hayden Alan Brown fra 46 min), Dag Alexander Olsen, Akim Saeed Sairinen, Richie Kwabena Danquah, Simen Schjerve Giæver, Magnus Tvedte  (Ole Mikkel Offenberg Rasch fra 58 min), Øyvind Sørum (Martin Bolin Møller fra 58 min) Lars Johan Kollshaugen, Gard Simenstad (Stian Akernes fra 58 min), Jørgen Lilleby Tandsether, Daniel Oladimej Akindayini (Thore Viste Ulstein fra 58 min).