Avsluttet med seier

FK Gjøvik-Lyn avsluttet sesongen med seier 3-2 mot Frigg – seieren medførte en 7 – plass i årets serie med 34 poeng.

2017-10-22
Arve Hansen

Årets siste seriekamp på Gjøvik stadion foran ca 100 trofaste tilskuere endte med seier mot Friggog vi fikk dermed en revansj for tapet i sommer.

Lynguttene åpnet klart best og ledet tidlig 2-0 med Jesper Sydbøge i hovedfokus. Først gjorde han 1-0 på en flott enkeltmannsprestasjon før han så serverte ballen til Daniel Oladimej Akindayini som doblet. Frigg kom mer med og fikk sin fortjente redusering, men bare få minutter senere viste Gard Simenstad seg frem og la på til 3 -1 på et flott langskudd.

Andre omgang ble spillemessig svakere hvor oslolaget jaget redusering og hadde noen gode muligheter. Med de måtte vente til noen minutter før slutt før de skapte ny spenning i kampen. Lynguttene red imidlertid stormen av og vi skal heller ikke glemme at vi også hadde noen gode scoringsmuligheter de siste minuttene.

Seieren medførte at vi klatret et par plasser på tabellene og endte på en 7 plass med våre 34 poeng med 10 seier – 4 uavgjorte og 12 tap på våre 26 seriekamper. Stabæk 2 vinner serien etter storseier over Redalen og da Lyn Toppfotball kun spiller uavgjort mot Korsvoll snyter Stabæk "lynguttene" for opprykket i siste serierunde. Redalen, Raufoss 2, Lillehammer og Flisa må alle ta den tunge vegen ned til 4 divisjon.

Fakta:

FK Gjøvik-Lyn – Frigg 3-2 (3-1)

Mål: 1-0 (7) Jesper Sydbøge, 2-0 (20) Daniel Oladimej Akindayini, 2-1 (32), 3-1 (35) Gard Simenstad, 3-2 (89)

FK Gjøvik-Lyn: Hayden Alan Brown, Simen Schjerve Giæver, Akim Saeed Sairinen, Joacim Markeng Søbye, Dag Alexander Olsen, Jesper Sydbøge (Thore Viste Ulstein fra 72 min), Øyvind Sørum(Mohamed Abdullahi fra 46 min), Lars Johan Kollshaugen, Gard Simenstad, Stian Akernes (Sivert Øien Bakke fra 68 min), Daniel Oladimej Akined (Magnus Tvedte fra 61 min).