Nybergsund Trysil best, men mye positivt

Tap til tross, lynguttene viste igjen mye postivt, skapte sjanser og burde scoret, ung "Leeds-gutt viste seg frem på en flott kuntsgressbane!

2018-01-20
Arve Hansen

Ettermiddagens privatkamp på en flott kunstgressbane i «snøhula» på Gjøvik stadion endte med et 3-0 tap mot et velspillende og godt Nybergsund Trysil. Våre gjester var best, ledet med et mål til pause og avgjorde kampen med ytterligere to mål etter hvilen. Tapet til tross, et ungt lynlag gjennomførte en akseptabel kamp, skapte også sine målsjanser, men maktet dessverre ikke å finne vegen til nettmaskene denne ettermiddagen.

Henry Rollinson (20), engelsmann fra Leeds viste seg frem etter at han kom til byen torsdag kveld, gjennomførte en trening med lynlaget i går og gjennomførte 90 minutter i helt sikkert for ham uvante omgivelser. Trenerteamet vurderer en flott unggutt som sammen med sine lagkamerater viste mye bra.

Vi ønsker Nybergsund Trysil lykke til med årets sesong!

FK Gjøvik-Lyn – Nybergsund 0–3 (0–1)

Scoringer: 0–1 (31), 0–2 (48), 0–3 (67)

FK Gjøvik-Lyns lag: Erik Skre-Moen – Simen Schjerve Giæver, Joakim Søbye, Petter Senstad, Håvard Lomsdalen – Mohammed Abdullahi, Jesper Sydbøge, Henry Rollinson, Jørgen Tandsether – Dag Alexander Olsen, Ole Thomas Skogli. Innbyttere: Sivert Øien Bakke, Sander Lykken, Thore Ulstein, Stian Akernes, Mehdi Rasholi.