OBOS-laget dominerte!

Tap til tross, vi tar med oss mye lærdom om hva som kreves i norsk toppfotball både på og utenfor banen og ikke minst på anlegg!

2018-02-03
Arve Hansen

Mjøndalen var klart best og styrte det meste i dagens privatkamp på Isachsen stadion. Hjemmelaget åpnet i et høyt tempo og var nære på ved flere anledninger tidlig i kampen, men et hardkjempende og velorganisert lynlag slapp med «skrekken». Dessverre glapp vi noen minutter rett før pause og hjemmelaget kunne helt fortjent gå til pause med en 2-0 ledelse.

Joakim Søbye sørget for litt spenning med en tidlig redusering i andre omgang, men hjemmelaget slo nådeløst tilbake og viste klasse med et par raske overganger. Klasse viste også Lars Johan Kollshaugen da han på et vakkert frispark fra ca 20 meter reduserte før «bruntrøyene» rett før slutt gjorde sitt femte for dagen.

For øvrig takk til Mjøndalen for en flott mottakelse og et imponerende arrangementet forøvrig fra en klubb som lever opp til sine verdier! Lykke til med sesongen!

Mjøndalen – FK Gjøvik-Lyn: 1-0 (straffe 37 min), 2-0 (40 min), 2-1 (57 min) Joacim Søbye, 3-1 (64 min), 4-1 (78 min), 4-2 (85 min) Lars Johan Kollshaugen, 5-2 (87 min)

FK Gjøvik-Lyn: Lars Gunderstuen, Lars Johan Kollshaugen (Sivert Øien Bakke fra 85 min) Petter Senstad, Joakim Søbye, Simen Schjerve Giæver, Ole Thomas Skogli (Thore Ulstein fra 80 min), Jørgen Tandsether, Gard Simenstad, Dag Aleksander Olsen (Mohammed Abdulahi fra 65 min), Jesper Sydbøge (Stian Akernes fra 71 min) Magnus Tvedte