Komfortabel seier over Lillehammer FK!

Masse unggutter, godt angrepsspill og fine scoringer i oppløftende storseier på Plassen.

2018-02-17
Arve Hansen

Etter to siste helgers privatkamper mot gode OBOS lag hvor det ble mye defensiv trening var det lynguttene som styrte dagens privatkamp mot Lillehammer FK. Etter et jevnspilt første kvarter tok Gjøvik-Lyn mer og mer over og scoret to ganger før halvtimen var gått ved Gard Simenstad og Dag Alexander Olsen. Lillehammer reduserte på et frispark, men kun få minutter senere økte Magnus Tvedte til 3-1 som også ble pauseresultatet.

Andre omgang var bare et par minutter gammel da Gard Simenstad med et velplassert skudd overlistet hjemmelagets keeper. Herfra og kampen ut var lynguttene det klart beste laget, men vi måtte vente helt til kampens siste minutter før vi igjen fikk se scoringer hvor Gard Simenstad og Sander Enger Lykken, begge på gode enkeltmannsprestasjoner, satte ballen bak bortelagets keeper.

FK Gjøvik-Lyn har all grunn til å være fornøyd med dagens kamp selv om alle er fullstendig klar over at det fortsatt er mye å jobbe med. Flere unggutter fikk vist seg frem og viktigst av alt, vi scorer 6 ganger som uansett gir laget en god følelse.

Vi ønsker Lillehammer FK lykke til med kommende sesong!

Takk til dommer Adrianus Teunis Nugteren som gjorde en god kamp uten assistentdommere.

FK Gjøvik-Lyn – Lillehammer FK 6-1 (3-1)

Mål: 1-0 (17 min) Gard Simenstad, 2-0 (27 min) Dag Alexander Olsen, 2-1 (31), 3-1 (35) Magnus Tvedte, 4-1 (47 min) Gard Simenstad, 5-1 (86 min) Gard Simenstad, 6-1(88 min) Sander Enger Lykken

FK Gjøvik-Lyn: Lars Gunderstuen (Eirik Skre Moen fra 46 min), Simen Schjerve Giæver, Petter Senstad, Joakim Søbye, Håvard Lomsdalen (Sivert Øien Bakke fra 46 min), Ole Thomas Skogli (Stian Akernes fra 68 min), Gard Simenstad, Lars Johan Kollshaugen (Sander Enger Lykken fra 60 min), Mohammed Abdullahi (Peter Holt Lange Nielsen fra 71 min), Dag Alexander Olsen, Magnus Tvedte (Arian Murad fra 78 min)