Positivt på Hønefoss!

Tap til tross, vi gjennomfører en god «bortekamp» og reiser hjem med hevet hode – pila viser rett veg.

2018-02-25
Arve Hansen

For det første, velkommen til Marcos Gondra Krug som debuterte og viste at han blir en viktig tilvekst hvor kun en medisinsk test gjenstår før han blir lynspiller. Hønefoss styrte de første 45 minuttene,  scoret to ganger mot et lynlag som, bevist eller ikke, ble spilt lave.

I starten av andre omgang kom lynguttene høyere i banen og etter få minutter reduserte Stian Akernes hvoretter Magnus Tvedte noen minutter senere var tett ved utligning. Utover i omgangen tok hjemmelaget igjen over og hadde flere gode muligheter, men maktet ikke å omsette disse i flere scoringer.

Til tross for tre mål i mot og tap viser også i dag lynlaget mye positivt og er tydelig på rett veg med flere gode unggutter krydret med god rutine. Kommende uke med bla dagtrening avsluttes torsdag med kamp mot Norge G17 i Valdreshallen før noe dager velfortjent vinterferie.

Hønefoss Ballklubb - FK Gjøvik-Lyn 3-1 (2-0)

Mål: 1-0 (13 min), 2-0 (38 min), 2-1 (49) Stian Akernes. 3-1 (33)

FK Gjøvik-Lyn: Lars Gunderstuen, Simen Schjerve Giæver, Petter Senstad, Joakim Søbye (Sivert Øien Bakke fra 75 min),, Håvard Lomsdalen, Ole Thomas Skogli, Gard Simenstad, Mohammed Abdullahi(Peter Holt Lange-Nielsen fra 46 min, Marcos Gondra Krug (Sander Lykken fra 60 min), Magnus Tvedte, Stian Akernes