Tap mot Norge G 17.

FK Gjøvik-Lyn gjorde slett ingen dårlig kamp, men ble hardt straffet mot norges beste 17-åringer.

2018-03-02
Arve Hansen

Masse kuldegrader ute gjorde oss ingenting inne i fantastiske Valdres Storhall til 2x40 minutter mot Norge G17.

Lynguttene åpnet best og spilte seg frem til et par gode målsjanser ved bla Ole Thomas Skoglig og Gard Simenstad. Etter hvert jevnet kampen seg ut og vi fikk se hvilke kvaliteter våre beste 17 åringer besitter, men et godt organisert lynforsvar anført av Petter Sentstad gjorde sin jobb. Etter ca 30 minutter ble Norge G17 tildelt straffespark, men Hayden Brown reddet. Dessverre glapp vi i omgangens siste minutt og G17 tok ledelsen.

I andre omgang økte Norge G17 sin ledelse til 3-0 med bla et straffemål før Marcos Gondra Krug reduserte og ga oss et lite håp. Imidlertid svarte G17 umiddelbart og punkterte kampen med sin fjerde scoring for dagen.

Kort oppsummert, vi fikk alle se hvilke nivå våre beste 17 åringer innehar, vi gjennomførte en akseptabel første omgang, men slet mer de siste 40 minuttene og er alle enige om at vi slipper inn litt enkle mål. 3 uker til alvoret starter med kvalifisering til NM og vi er trygge på at vi da skal ha tatt flere steg fremover.

Norge G 17 - FK Gjøvik-Lyn 4-1 (1-0)

FK Gjøvik-Lyn: Hayden Brown, Simen Schjerve Giæver, Petter Senstad, Joakim Søbye, Sivert Øien Bakke, Håvard Lomsdalen, Ole Thomas Skogli, Gard Simenstad, Mohammed Abdullahi, Marcos Gondra Krug, Magnus Tvedte, Stian Akernes. Også benyttet: Lars Gunderstuen, Sander Lykken Jesper Sydbøge, Håvard Lomsdalen, Peter Holt Lange-Nielsen.