Seier mot Brumunddal.

Matchvinnere i begge ender, mål av Ole Thomas Skogli og strafferedning av Eirik Skre Moen sørget for hjemmeseier.

2018-03-09
Arve Hansen

Ettermiddagens privatkamp mot divisjonskollega Brumunddal ble en jevn og tøff batalje slik et nabooppgjør skal være. Våre gjester fra andre siden var best i første omgang og det hadde vel ikke vært noe å si på om de hadde ledet til halvtid. Lynguttene viste imidlertid høy arbeidsmoral med god laginnsats og sørget for en målløs første omgang.

I andre omgang endret kampbildet seg og et lynlag som slet med å etablere eget spill de første 45 minuttene viste seg fra en klart bedre side. Lynguttene åpnet omgangen klart best og det var ikke gått mange minuttene før Ole Thomas Skogli viste seg frem og gjorde kampens eneste mål. Kun få minutter etter vår scoring ble Brumunddal tildelt straffespark, men Eirik Skre Moen viste sin klasse og reddet.

FK Gjøvik-Lyn skal allerede i morgen formiddag ut i ny kamp da Valdres FK kommer på besøk til en ny og viktig  «batalje». Vi ønsker velkommen med kampstart kl 1300.

FK Gjøvik-Lyn – Brumunddal Fotball 0-0 (1-0)

Mål: 1-0 (57 min) Ole Thomas Skogli

FK Gjøvik-Lyn: Lars Gunderstuen, Lars Johan Kollshaugen, Petter Senstad, Joakim Søbye, Håvard Lomsdalen, Stian Akernes, Mehdi Rasholi, Mohammed Abdullahi, Peter Holt Lange-Nilsen, Sander Lykken, Magnus Tvedte. Også benyttet: Eirik Skre Moen, Jesper Sydbøge, Marcos Gondra Krug, Dag Aleksander Olsen, Ole Thomas Skogli, Gard Simenstad