Seieren glapp på overtid!

FK Gjøvik-Lyn hadde alle tre poengene i «lomma», men scoring av hjemmelaget godt på overtid sørget for poengdeling - mål av Petter Senstad.

2018-04-28
Arve Hansen

FK Gjøvik-Lyn var meget nære alle tre poengene på sin første av totalt 9 trøderturer. etter scoring av Petter Senstad på straffe og ledelse til pause. Imidlertid slo hjemmelaget tilbake og utligner godt på overtid.

Hjemmelaget med superveteran Roar Strand i spissen gikk hardt ut og fikk en tidlig scoring annullert for offside. Et velorganisert lynlag red imidlertid «stormen» av og var etter hvert det førende laget. Midtveis i omgangen ble lynguttene, etter nedriving ved corner, tildelt straffespark som Petter Senstad sikkert omsatte i scoring.

Andre omgang ble jevnere hvor begge lag hadde sine store sjanser, men bla takket være godt keeperspill hos begge sto det fortsatt målløst da kampuret viste 90 minutter. Dessverre glapp imidlertid alle poengene for oss da hjemmelaget flere minutter på overtid fikk sin utligning.

Melhus – FK Gjøvik-Lyn 1-1 (1-1)

Mål: 0-1 (25 min straffe) Petter Senstad, 1-1 (90 +)

FK Gjøvik-Lyn: Hayden Brown, Joakim Markeng Søby, Petter Senstad, Marcos Gondra Krug, Håvard Aasjord Lomsdalen, Dag Alexander Olsen (Sivert Øien Bakke fra 90 min), Gard Simenstad, Mohammed Abdullahi, Lars Johan Kollshaugen, Ole Thomas Skogli (Stian Akernes fra 55 min), Magnus Tvedte (Sander Enger Lykken fra 80 min).