Surt hjemmetap.

4 mål holder vanligvis til seier, men Kolstad ville det annerledes og sikret seg alle poengene med avgjørende mål på overtid i målfest på Gjøvik stadion.

2018-05-05
Arve Hansen

Petter Senstad sendte FK Gjøvik-Lyn i en tidlig ledelse med et skudd som buet over hjemmelagets keeper og alt så positivt ut i sommervarmen på Gjøvik stadion. Kolstad slo imidlertid kraftig tilbake og i løpet av 4 minutter snudde de kampen med 3 mål til fortvilelse for de fleste av oss. Lynguttene viste imidlertid moral. Jesper Sydbøge reduserte og Gard Simenstad sørget for uavgjort til pause med et flott langskudd.

Kolstad tok igjen ledelsen ca 15 minutter ut i andre omgang, men Ole Thomas Skogli sørget for utligning med et flott mål et par minutter senere. Herfra og ut ble det en nervepirrende forestilling hvor lynguttene var nære på med heading i tverrligger at Marcos Gondra Krug og påfølgende retur av Dag Alexander Olsen hvor bortelagets keeper viste klasse. Så skjer dessverre det som også sist helg skjedde, på overtid får vi et mål imot og må denne gangen gå poengløse av banen i årets andre hjemmekamp.

Et bittert tap mot et robust trønderlag hvor vi idag over hele banen sliter med vårt defensive arbeid som må rettes på snarest mulig. Fremover skaper vi muligheter, lager 4 mål som normalt skal holde til seier, gir ikke opp til tross for 3 mål i mot og tar også dette med oss videre inn i kommende treningsuke.

FK Gjøvik-Lyn – Kolstad 4-5 (3-3)

Mål: 1-0 (12 min) Petter Senstad, 1-1 (28 min), 1-2 (30 min), 1-3 (32 min), 2-3 (35 min) Jesper Sydbøge, 3-3 (44 min) Gard Simenstad, 3-4 (58 min), 4-4 (60 min) Ole Thomas Skogli, 4-5 (90 min)

FK Gjøvik-Lyn: Hayden Brown, Jesper Sydbøge, Petter Senstad, Marcos Gondra Krug, Håvard Aasjord Lomsdalen, Dag Alexander Olsen, Gard Simenstad, Mohammed Abdullahi, Lars Johan Kollshaugen, Ole Thomas Skogli (Stian Akernes fra 84 min), Magnus Tvedte.