Sterk borteseier!

FK Gjøvik-Lyn reiste seg etter forrige helgs bitre hjemmetap og sikret seg en meget viktig seier mot Tillerbyen - mål av Petter og Magnus.

2018-05-12
Arve Hansen

Mål av Petter Senstad og Magnus Aleksander Tvedte sikret et revansjelystent og heltent lynlag alle poengene på årets andre trøndertur. Hjemmelaget åpnet best og tok en tidlig ledelse. Lynguttene viste imidlertid høy arbeidsmoral, scoret to ganger i løpet av 10 minutter og var det beste laget det siste kvarteret av omgangen.

I andre omgang jaget hjemmelaget utligning, men et velorganisert lynlag, som også de siste 45 minuttene hadde et par gode muligheter, kunne juble høyest da dommeren åtte tillagte minutter  blåste kampen av.

En flott opptur etter forrige helgs sure tap, to seire og en uavgjort på 3 bortekamper er sterkt, og neste helg kommer årets første hjemmeseier. Verdt å merke seg, Dag Alexander Olsen ble syk på turen og måtte stå over kampen, men velkommen til Lars Juan Valvatne Kveseth, hjemvendt USA-student, som spiller for oss i sommer. Bildet lånt fra Petter Senstad - en meget fornøyd lyngjeng!

Tillerbyen - FK Gjøvik-Lyn 1-2 (1-2)

Mål: 1-0 (5 min), 1-1 (30 min-straffe) Petter Senstad, 1-2 (39 min) Magnus Aleksander Tvedte,

FK Gjøvik-Lyn: Hayden Brown, Jesper Sydbøge, Petter Senstad, Magnus Tvedte, Håvard Aasjord Lomsdalen, Stian Akernes (Lars Juan Valvatne Kveseth fra 57 min), Gard Simenstad, Marcos Gondra Krug, Mohammed Abdullahi (Sivert Øien Bakke fra 80 min), Lars Johan Kollshaugen, Ole Thomas Skogli.