Poengløse fra Tynset.

En tung dag på Nytrømoen naturgress hvor vi hele tiden måtte jage et hjemmelag i føringen.

2018-05-26
Arve Hansen

En vanskelig start med tidlig mål i mot og «jaging» utligning utover i omgangen ble en tøff oppgave for et lynlag som skal ha all honnør for sine forsøk. Dessverre skapte vi ikke de helt store sjansene og da hjemmelaget i tillegg doblet sin ledelse i omgangens siste minutt ble utfordringen enda større.

Ole Thomas Skogli ga oss imidlertid nytt håp med sin redusering få minutter ut i andre omgang, men hjemmelaget svarte umiddelbart. De påfølgende minuttene skapte vi noen gode muligheter, men scoringene uteble. I stedet var det hjemmelaget som på straffespark ca 15 minutter før slutt avgjorde kampen til sin fordel.

Tynset - FK Gjøvik-Lyn 4-1 (2-0)

Mål: 1-0 (5 min), 2-0 (45 min), 2-1 (56 min) Ole Thomas Skogli, 3-1 (62 min), 4-1 (75 min straffe)

FK Gjøvik-Lyn: Hayden Brown, Jesper Sydbøge, Petter Senstad, Magnus Tvedte, Håvard Aasjord Lomsdalen (Sivert Øien Bakke fra 54 min), Lars Juan Valvatne Kveseth, Gard Simenstad, Marcos Gondra Krug (Joakim Søbye Markeng fra 76 min), Lars Johan Kollshaugen, Mohammed Abdullahi (Stian Akernes fra 54 min), Ole Thomas Skogli.