«Sliteseier» mot Ottestad

God kontroll og ledelse til pause, tidlig utligning i andre omgang og Ottestad ga oss «kamp til døra», men Alex avgjorde.

2018-08-04
Arve Hansen

Lynguttene gjennomførte en god første omgang, hadde full kontroll og kunne gå til pause med en velfortjent ledelse etter scoring av Ole Thomas Skogli. I andre omgang endret kampbildet seg og etter en tidlig utligning av Ottestad måtte vi virkelig slite for alle poengene. Vi var på forhånd klar over Ottestad sine kvaliteter og i andre omgang fikk vi virkelig kjenne på disse. Kampen sto lenge og vippet, men etter et godt raid av Jesper Sybøge med påfølgende gode frispark slått av Gard Simenstad viste Dag Alexander Olsen sin klasse og satt inn seiersmålet.

FK Gjøvik-Lyn godt fornøyd med en spillemessig god første omgang som vi dessverre ikke klarer å følge opp etter pause. Imidlertid ros til et lag som kjemper og sørger for at vi fortsatt ligger godt forankret midt på tabellen.

For øvrig en takk til Lars Valvatne Kveseth som i dag spilte sin siste kamp for oss før han til uken igjen setter kursen mot et nytt fotball-/ og skoleår i USA.

FK Gjøvik-Lyn – Ottestad 2-1 (1-0)

Mål: 1-0 (40 min) Ole Thomas Skogli, 1-1(48 min), 2-1 (75 min) Dag Alexander Olsen

FK Gjøvik-Lyn: Hayden Brown, Jesper Sydbøge, Petter Senstad, Per Kristian Jansen, Lars Juan Valvatne Kveseth, Jørund Holstad Torp (Jørgen Lilleby Tandsether fra 63 min) Gard Simenstad, Lars Johan Kollshaugen, Mohammed Abdullahi, Dag Alexander Olsen (Mehdi Rasholi fra 90 min), Ole Thomas Skogli.