Sterk hjemmeseier!

Kanskje ikke den spillemessig beste kampen vi har gjennomført, men hardt arbeid og innsats gir også poeng – Per Kristian Jansen avgjorde

2018-08-18
Arve Hansen

Melhus med superveteran Roar Strand i spissen er et av seriens beste bortelag noe de til gangs viste på Plassen i dag. Trønderne gjorde det vanskelig for et lynlag som nok ikke er særlig godt fornøyd med de første 45 minuttene hvor det ble noe puslete og litt mange feilpasninger.

I andre omgang endret det seg og spesielt etter at Per Kristian Jansen etter en dødball gjorde kampens eneste mål var det et helt annet lynlag vi fikk se. Lynguttene var herfra og kampen ut det beste laget og både Ole Thomas Skogli, Gard Simenstad og Lars Johan Kollshaugen hadde sine muligheter etter godt lynspill, men dessverre, scoringene uteble. Med vårens oppgjør mot Melhus i minne, hvor vi godt på overtid fikk scoring og utligning imot, ble det også i dag noen nervepirrende sluttminutter. Lynguttene gjorde imidlertid jobben og bla takket være en god redning av Hayden Brown rett før slutt ble 3 meget viktige poeng dagens fortjeneste.