Imponerende og velforjent!

Litt på «hæla» i første omgang, desto bedre siste 45 minutter med scoringer av Dag Alexander og Lars Johan og ny hjemmeseier

2018-09-01
Arve Hansen

Tillerbyen, viste de første 45 minuttene hvorfor de lå helt opp på tredjeplass før helgens serierunde, og kunne allerede etter få minutter tatt ledelsen, men skuddet etter frispark traff stanga. Et velspillende trønderlag var litt «kvassere» enn oss første del av kampen og hadde ytterligere noen gode muligheter uten å lykkes. Vi hadde også et par gode målsjanser, men ser oss tilfreds med å gå til pause med «poengdeling».

I andre omgang endret kampbildet seg totalt og vi fikk se et lynlag til tider på sitt beste. Et par minutter ut i omgangen sørget Dag Alexander Olsen for ledelse da han headet en corner i mål og herfra og ut var det lynguttene som styrte kampen. FK Gjøvik-Lyn vant de fleste duellene, defensivt solide og da vi til tider fikk se godt angrepsspill var det helt fortjent da Lars Johan Kollshaugen doblet ledelsen med et velplassert skudd uten muligheter for en god keeper hos Tillerbyen. Lars Johan viste også rett før slutt sine ferdigheter da han med en flott lobb over keeper scoret sitt andre for dagen og sørget for en helt fortjent hjemmeseier, for øvrig tredje hjemmeseier på rad.

Se hva OA skriver om kampen;

FK Gjøvik-Lyn – Tillerbyen 3-0 (0-0)

Mål: 1-0 (47 min) Dag Alexander Olsen, 2-0 (66 min) Lars Johan Kollshaugen, 3-0 (87 min) Lars Johan Kollshaugen

FK Gjøvik-Lyn: Hayden Browne – Jesper Sydbøge, Petter Senstad, Per Kristian Jansen (Joakim Markeng Søby fra 89 min), Sebastian Stenqvist – Stian Akernes (Mehdi Rasholi fra 87 min),  Gard Simenstad (Arian Khereddin Murad fra 90 min) Mohammed Abdullah(Jørund Holstad Torp fra 80 min), Lars Johan Kollshaugen, Dag Alexander Olsen - Ole Thomas Skogli (Ivan Poparic fra 89 min),