Topplaget Byåsen for sterke!

Kjempescoring av Lars Johan og utligning, men serielederen ble for sterke og avgjorde.

2018-10-13
Arve Hansen

All ære til lynguttene som i dag viste en herlig arbeidsmoral, «sjokkerte» serielederen med utligning etter kjempefrispark av Lars Johan Kollshaugen og var i lange perioder fullt på høyde med et meget solid og godt Byåsen Toppfotball. Dessverre holdt det ikke helt inn, men tapet til tross, vi tar med oss mye positivt inn mot kommende helgs viktige lokaloppgjør mot Løten.

Byåsen Toppfotball var klart best de første minuttene, fikk en tidlig scoring og var også nære ved ytterligere et par ganger. Mot slutten av omgangen kom lynguttene mer med i kampen og vi øynet muligheter mot topplaget. Fremgangen fortsatte etter hvilen og da Lars Johan Kollshaugen igjen viste sin fantastiske skuddfot med en kjempescoring etter frispark så alt meget lovende ut for verdifulle poeng. Byåsen slo imidlertid tilbake og scoret ytterligere tre ganger hvorav en scoring på straffe.

FK Gjøvik-Lyn viste i dag til tider mye bra, var selvsagt skuffet over resultatet, men revansjerte seg skikkelig fra forrige helgs noe labre innsats og det er dette vi skal ta med oss til  Løten.

Se hva OA skriver om kampen:

Se tabellen Norsk Tipping Ligaen avd 5:

FK Gjøvik-Lyn – Byåsen Toppfotball 1-4 (1-1)

Mål: 0-1 (10 min), 1-1 (54 min) Lars Johan Kollshaugen, 1-2 (62 min-straffe), 1-3 (73 min), 1-4 (89 min)

FK Gjøvik-Lyn: Hayden Browne – Jesper Sydbøge, Petter Senstad, Per Kristian Jansen, Stian Andersen,  Jørund Holstad Torp (Ivan Poparic fra 71 min), Dag Alexander Olsen , Lars Johan Kollshaugen, Mohammed Abdullahi (Peter Holt Lange-Nielsen fra 77 min), Stian Akernes, Mehdi Rasholi.