Raufoss mest effektive.

Mye positivt i et «nytt» lynlag som skapte masse målsjanser, to sene scoringer avgjorde for hjemmelaget.

2019-02-14
Arve Hansen

Espen Haug og Chris Coates er i ferd med å bygge opp et nytt lynlag med flere spennende nykommere. I gårsdagens privatkamp mot Raufoss 2 var det hele 6 nye spillere som startet kampen og som alle skal bli spennende å følge utover sesongen.

Kort oppsummert; Raufoss 2 åpnet best og tok en tidlig ledelse da fjorårets lynspiller Arian Murad var på rett plass etter en retur. Utover i omgangen kom lynguttene mer og mer med og bare en god Lauli i hjemmelagets mål hindret scoringer. I andre omgang var det Gjøvik-Lyn som styrte kampen og en god Ryan Lee Nelson sørget for en velfortjent utligning med et velplassert skudd. Lynlaget skapte ytterligere gode målsjanser dessverre uten å lykkes. I stedet var det hjemmelaget som de siste 10 minuttene viste kvaliteter og avgjorde kampen til sin fordel hvor praktskuddet og 2-1 scoringen til hjemmelaget spesielt nevnes.

Tap til tross, mye bra, selvsagt fortsatt en god del å forbedre, men spennende blir det!

Kampen ble ledet av Christoffer Bergstuen fra Reinsvoll som gjorde dette på en meget god måte.