Seiersrekken fortsetter.

Gjøvik-Lyn fortsatte sin seiersrekke etter ny imponerende forestilling – denne gang ble Steinkjer ett nummer for små - mål av Rocky og Ole Thomas.

2019-05-18
Arve Hansen

Igjen viste Gjøvik-Lyn meget solide takter og sikret seg sin fjerde seier på rad etter scoringer av Rocky Rexhep Lekaj og Ole Thomas Skogli. Lynguttene var klart best kampen sett under ett og var nærmere 3-0 enn Steinkjer var redusering.

Første omgang hvor lynguttene traff stengene 3 ganger så ut til å bli målløs, men i omgangens siste minutt viste Rocky Rexhep Lekaj sine ferdigheter og scoret sikkert alene med keeper. Gjøvik-Lyn dominerte de første 45 minuttene, men stanget mot et solid forsvar hos et lavtliggende Steinkjer.

I andre omgang skapte Steinkjer et par muligheter tidlig i omgangen, men etter hvert overtok lynguttene mer og mer og skapte flere gode muligheter etter gode offensive takter. Et eksempel på godt angrepsspill fikk vi se da Lars Juan Valvatne Kveseth fosset frem på «vingen» og Ole Thomas Skogli omsatte hans innlegg i dagens andre scoring – dagens høydepunkt på Plassen.

Kort oppsummert, et lynlag med høy arbeidsmoral, «trøkk» i spillet og som krydrer dette med underholdende fotball vil være med i tetstriden!