Målrikt 4 divisjonsoppgjør.

4 scoringer på hjemmebane ikke nok – Moelven sikret seg alle poengene.

2019-06-27
Arve Hansen

Lynguttene var spillemessig fullt på høyde med Moelven i kveldens 4 divisjonsoppgjør og gjør du i tillegg 4 mål på hjemmebane bør det holde til seier. Men dessverre, vi var i det gavmilde hjørnet og må fortsatt vente på vår første seier.

Første omgang åpnet på verst mulig måte og Moelven scoret på sine to første muligheter. Ivan Poparic sørget imidlertid for redusering på et velplassert skudd og vi var for fullt igjen inne i kampen.

Andre omgang ble hendelsesrik. I løpet av et par minutter tidlig i omgangen var lynguttene ajour, men gleden ble kortvarig da vi igjen lot Moelven ta ledelsen. Så viste Shiri Maturire seg frem og med et fantastisk skudd fra langt hold fikk vi vår velfortjente utligning – dagens prestasjon. Dessverre glapp vi igjen og Moelven gjorde sitt femte mål umiddelbart etter.

Lynguttene viste mye bra i dag. Imponerende opphentninger etter stadig å ha ligget under, scoret 4 ganger som er like mange som på våre foregående 9 kamper, men dessverre blir det vanskelig å vinne kamper med fem «baklengs».

Gjøvik-Lyn tar nå fotballferie etter å ha spilt 10 av 22 kamper og vi må bare innse at skal plassen i divisjonen bevares må høstsesongens fleste kamper vinnes.

Gratulerer til Casper Coldevin som fikk sin debut med seniorfotball.

Se tabellen her:

Gjøvik-Lyn – Moelven 4-5 (1-3)

0-1 (7) Sivert Borgedal, 0-2 (11) Ole Martin Haugli, 1-2 (13) Ivan Poparic, 1-3 (31) Per Kyllingstad, 2-3 (53) Lars Juan Valvatne Kveseth, 3-3 (55) Mohammed Mehdi Rasholi, 3-4 (59) Truls Jevne Hagen, 4-4 (67) Shiri Maturire, 4-5 (69) Sivert Borgedal

FK Gjøvik-Lyn: Eirik Skre-Moen (Casper Coldevin fra 77 min), Lars Juan Valvatne Kveseth, Jonas Dalby, Thor-Arne Krogh (Jonathan Jermeiah Black fra 74 min), Lars Juan Shiri Maturire, Jørgen Lilleby Tandsether, Mohammed Mehdi Rasholi, Markus Sivertsen Hilsen, Jonathan Sandberg, Jørund Holstad Torp, Ivan Poparic.

Bildet viser Mehdi, Shiri og Lars, 3 av våre målscorere, selvsagt skuffet etter dagens kamp.