Raufoss klart best!

7-1 seier til Raufoss som med tydelighet viste oss nivå på et meget godt OBOSlag - vårt mål av Ryan Lee Nelson.

2019-07-12
Arve Hansen

Raufoss Fotball ga oss en liten fotball-leksjon og stoppet ikke før de hadde satt 7 baller bak Eirik Skre-Moen i kveldens privatkamp på Plassen. Riktignok manglet lynlaget noen av sine faste spillere, men kampen ga oss et klart svar på hvilke nivå raufossguttene i dag besitter og hvorfor de er et av topplagene i OBOS-ligaen.

Spesielt i første omgang så vi forskjellen på de to lagene. Raufoss åpnet forrykende og allerede etter to minutter kom den første scoringen som ble etterfulgt av to raske mål før 20 minutter var spilt og ytterligere ett til før pause. Et ballsikkert og hurtigspillende raufosslag dominerte de første 45 minuttene og lynguttene slet med å etablere eget spill.

Andre omgang ble noe jevnere og lynguttene fikk sin redusering ved Ryan Lee Nelson i tillegg til at raufosskeeperen ytterligere et par ganger måtte i aksjon. Noe jevnere til tross, Raufoss med et nesten «nytt» lag de siste 45 minuttene viste en imponerende bredde og viste oss hva som kreves to nivåer opp.

Se hva OA skriver om kampen:

FK Gjøvik-Lyn – Raufoss 1-7 (0-4)

Scoringer: 0-1 (2), 0-2 (13), 0-3 (16), 0-4 (39), 0-5 (63), 0-6 (64), 1-6 (73) Ryan Lee Nelson, 1-7 (89)

FK Gjøvik-Lyn: Eirik Skree-Moen – Per Kristian Jansen, Markus Sivertsen Hilsen, Jesper Sydbøge, Johan Filip Karlsson – Dag Alexander Olsen, Ryan Lee Nelson, Jørgen Lilleby Tandsether, Jørund Holstad Torp, Stian Akernes, Jay Lloyd Beckford. Også benyttet: Sivert Sæbø Dybvad, Ivan Poparic, Jonathan Sandberg, Shiri Maturire