Solid i sommervarmen!

Etter en litt vanskelig første omgang serverte lynguttene festfotball de siste 45 – mål av Ryan (2), Rocky og Jay!

2019-07-27
Arve Hansen

I stekende sol og innlagte drikkepauser viste Gjøvik-Lyn seg som det klart beste laget og vant helt fortjent 4-1 over Orkla. Orkla hang godt med de første 45 minuttene, ledet til pause og var også tett på da ballen traff stolpen midtveis i omgangen. Lynguttene hadde også sine muligheter, men første omgang var ikke av det slaget vi ønsker oss.

Andre omgang startet med et par gode sjanser for Gjøvik-Lyn, men manglet det siste. Vi skal heller ikke glemme en god parade av debutant Kamil i lynmålet som hindret scoring for våre gjester. Utover i omgangen ble lynpresset stadig sterkere og Ryan sørget for en helt velfortjent utligning. Så i løpet av 5 minutter avgjorde lynguttene kampen til sin fordel, først på et sikkert straffespark av Rocky før Ryan lagde sitt andre for dagen. En flott andre omgang ble avsluttet av Jay som på mesterlig vis satte ballen i mål og åpnet dermed sin målkonto.

Serien er nå halvspilt og etter dagens resultater tyder det meste på at toppstriden vil stå mellom Rosenborg 2, Ranheim 2. Kolstad, Tiller og Gjøvik-Lyn.

FK Gjøvik-Lyn – Orkla 4-1 (0-1)

Scoringer: 0-1(40), 1-1(63) Ryan Lee Nelson, 2-1(74 straffe) Rocky Rexhap Lekaj.3-1(79) Ryan Lee Nelson, 4-1(83) Jay Lloyd Beckford

FK Gjøvik-Lyn: Kamil Olsztynski – Per Kristian Jansen, Maxwell Connor Hill, Lars Juan Valvatne Kveseth, Johan Filip Karlsson, Dag Alexander Olsen (Markus Sivertsen Hilsen fra 86 min), Ryan Lee Nelson, Fredrik Omdahl Bjørnerud (Jonathan Sandberg fra 90 min), Stian Akernes (Jay Lloyd Beckford fra 46 min), Rocky Lekaj, Ole Thomas Skogli (Jørund Holstad Torp fra 86 min)