Gratulerer til J15 som seriemester!

J 15 sikret seg i kveld retten til å spille om KM etter 6 - 2 seier over Lillehammer KFK.

2020-11-11
Arve Hansen

SK Gjøvik-Lyn viste seg som det klart beste laget i kveldens seriefinale mot Lillehammer KFK på Gjøvik stadion. Begge lagene sto med 15 poeng foran kveldens kamp, hjemmelaget foran på bedre målforskjell.

SK Gjøvik-Lyn åpnet klart best og allerede etter 6 min scoret Solveig Lund Stubbene og Tilla Dahl-Maier dobblet ledelsen da kampuret viste 15 minutter. To raske mål i løpet av et par minutter ved Wilma Bergstrøm og Solveig Lund Stubbene (23 - 24 minutt) bekreftet en solid lyndominans før pause. Riktignok reduserte Lillehammer KFK (32 min), men Erle Margrethe Skattum Bokalrud sørget for 5-1 (40 min)ledelse til pause.

Andre omgang ble mer jevnspilt med en scoring til hvert av lagene, Erle Margrethe Skattum Bokalrud (61 min) og ny redusering av Lillehammer KFK (71 min).

Nå gjenstår KM - finale hvor våre jenter skal møte Ottestad eller Grue, Begge lagene har igjen et par utsatte kamper (utsatt pga korona) hvorav en mot hverandre. Vi håper også disse lagene får gjennomført disse kampene slik at en kretsmester kan kåres.